«Έχω άγχος! Είμαι η κλασική παρουσιάστρια που σηκώνεται το πρωί και κοιτάζει τα νούμερα.

Ένα 24ωρο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα», η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη νέα αρχή στο Mega και το μωρό της, το οποίο το έχει μαζί της στην Ελλάδα. Ο Στέλιος Μανουσάκης πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Ελβετία.

«Έχω άγχος! Είμαι η κλασική παρουσιάστρια που σηκώνεται το πρωί και κοιτάζει τα νούμερα. Για την πρεμιέρα το Σάββατο έχω μια γλυκιά προσμονή. Έχουμε δουλέψει πολύ, είμαστε μια ωραία παρέα, οπότε δεν έχω άγχος», είπε στη Δανάη Μπάρκα η Μαρία Ηλιάκη.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρει όλοι κάμερες και μικρόφωνα, και έχουμε κάνει ωραίες συνεντεύξεις, η Κατερίνα έχει κάνει δύο πολύ ωραία αποκλειστικά θέματα, έχει πάει στα Χανιά. Θα είναι μια πολύ ωραία εκπομπή πιστεύω και εύχομαι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στην τριών μηνών κόρη της, η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε πως «το ότι είμαι στην Ελλάδα με το μωρό, χωρίς τον Στέλιο δε με αγχώνει τόσο. Ο Στέλιος θα πηγαινοέρχεται και η μικρή είναι ένα εύκολο μωρό.

Αυτό που με αγχώνει είναι ότι ζούμε σε μια πραγματικότητα λίγο δύσκολη, το μεγάλο μου άγχος είναι για όλο αυτό το κακό που γίνεται γύρω μας, με επιθέσεις σε γυναίκες, σε άντρες. Το άγχος μου είναι να μεγαλώσω ένα καλό παιδί που θα βγει στην κοινωνία».

Πηγή: parapolitika.gr