Ποιος την βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα

Την Μαρία Αντουλινάκη την γνωρίσαμε φέτος μέσα από τις Άγριες Μέλισσες. Η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται την «Αγορίτσα» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς έχει βιώσει την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντουλινάκη αναφερόμενη στην κατάθλιψη είπε:

«Η προτροπή του να βρεθώ στον ψυχολόγο ήταν της Μαρίας Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος για εμένα, την αγαπώ πάρα πολύ πραγματικά. Με έβλεπε ότι υπέφερα, γιατί ήταν ακριβώς μετά τον θάνατο του μπαμπά και όλο αυτό έσκασε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ενώ έδειχνα ότι είμαι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα μέσα στη δουλειά, έκλαιγα ξαφνικά, δεν ήμουν καλά». Η ίδια, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού και η Μαρία (Καβογιάννη) μού είπε: “Πήγαινε να δεις τη χαρά της ζωής!” και πήγα. […] Με την καραντίνα δεν περάσαμε καλά και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία. Πιέστηκα πάρα πολύ και άρχισα ξανά τη θεραπεία. Ήμουν έξω από τα νερά μου! Έμενα μόνη μου για επτά χρόνια και ξαφνικά δεν είχα τον χώρο μου να κοιμηθώ όπως θέλω, να δω τηλεόραση όπως θέλω. Παρότι έμεναν οι δικοί μου και πριν μαζί μου, εγώ δούλευα πάρα πολύ, δεν είχα νιώσει έτσι, δεν είχα νιώσει πίεση».

Η Μαρία Αντουλινάκη πρόσθεσε επίσης ότι μένει με τη μητέρα, την αδελφή και την ανιψιά της καθώς εκείνες μετακόμισαν στο διαμέρισμά της μετά τον περσινό σεισμό στην Αττική εξαιτίας του οποίου δημιουργήθηκαν ζημιές στο σπίτι τους, στα Άνω Λιόσια.

Πηγή: parapolitika.gr