Η συνεργασία και η νέα φιλία απου ξεκίνησε

Στον πιο κεντρικό μέρος της Νέας Σμύρνης, ανοίγει απόψε τις πόρτες του ένα ιταλικό  εστιατόριο με την υπογραφή του διάσημου σεφ Βασίλη  Τσατσάκης.

To Cavaliere restaurant είναι έτοιμο για να σας χαρίσει μια μοναδική ιταλική εμπειρία.  Ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουρσλή, Βασίλης Τσατσάκης που ζει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή του αφού σε δυο μήνες  περίπου θα γίνει πατέρας, έχει βάλει όλη του τη τέχνη ώστε τα πιάτα να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το δυνατό team απαρτίζουν ονόματα επιτυχημένα στον χώρο της εστίασης, ανάμεσά τους,  ο Θάνος Γαλάτης και ο Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος της

Έλλης Αγγελιδάκη. Ο χώρος… ιστορικός αφού στο ίδιο σημείο μεσουράνησε επί σειρά ετών στο παρελθόν το Sugar Cubes, το  γνωστό καφέ μπαρ που ανήκε στον  σύζυγος της γνωστής γυμνάστριας και παρουσιάστριας. Αυτή τη φορά οι δυο γυναίκες, μαζί με την Αφροδίτη Χαραλάμπους,  το άλλο μισό του Θάνου Γαλάτη που έχει και την επιμέλεια, ενώθηκαν ώστε να βάλουν και εκείνες τη δική τους σφράγισαν στο νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Το Σαββατοκύριακο το πέρασαν μαζί δοκιμάζοντας τις νέες γεύσεις κάνοντας το γνωστό food testing ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που η Έλλη με την Αφροδίτη «κανάκευαν» την γλυκύτατη Μάρα χαϊδεύοντας της κοιλίτσα της και μιλώντας στο μωρό της.

  Πέρασμα  έκανε και η Αννίτα Ναθαναήλ, φίλη αγαπημένη των κοριτσιών για να δει τον υπέροχο χώρο και να τις βοηθήσει!Στην παρέα τους και η
Φελίσια Τσαλαπάτη
, κόρη του Γιάννη από τονπρώτο του γάμο αλλά και η αδερφή του Σοφία που ήταν αδύνατον να λείπουν από τις προετοιμασίες.

Σοφία Τσαλαπάτη, Μάρα Δαρμουσλή, Έλλη Αγγελιδάκη, Αφροδίτη Χαραλάμπους και Φελισια Τσαλαπάτη.

Πηγή: parapolitika.gr