«Έδινα στον εαυτό μου το περιθώριο να ξανακάνω παιδί μέχρι τα 40 και να που προέκυψε λίγο πριν», δήλωσε

Η Μάρα Δαρμουσλή διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της
. Το τοπ μόντελ και ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο «S» για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στα 40, τον γιο της από τον πρώτο της γάμο, αλλά και τον άνδρα της ζωής της.

«Είμαι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Νιώθω όλο το βάρος της ηλικίας μου και της δεύτερης εγκυμοσύνης. Έχω κλείσει τα 40 και μετά τα 35 είναι που σε βάζουν στην ειδική κατηγορία. Κουράζομαι πάρα πολύ. Το πρώτο τρίμηνο είχα αναγούλες, το δεύτερο ήταν η μελωδία της ευτυχίας και τώρα μπαίνω στο τρίτο και ξαναρχίζουν τα βαριά, αλλά με γλυκιά ανυπομονησία».

Και μπορεί ο σύζυγός της και οι φίλοι της να ξέρουν το φύλο του μωρού, όμως εκείνη δεν έχει ιδέα ακόμη.

«Ξέρουν όλοι το φύλο του μωρού, εκτός από μένα, γιατί θέλουν να μου κάνουν ένα πάρτι και να μου το κάνουν έκπληξη. Θα αποφύγω τα κλισέ γαλάζια και ροζ. ∆εν τα θέλω. Θα μιλήσω με την κοπέλα που θα μου κάνει τα γλυκά».

Η μελαχρινή καλλονή, όπως αποκαλύπτει, στο παρελθόν είχε πει ότι μέχρι τα 40 της θα ήθελε και άλλο παιδί.

«Έδινα στον εαυτό μου το περιθώριο να ξανακάνω παιδί μέχρι τα 40 και να που προέκυψε λίγο πριν. Είμαι ενθουσιασμένη και αγχωμένη σε ισόποσες δόσεις», λέει.

Όσον αφορά τον γιο της από τον πρώτο της γάμο, μας μιλά για την αντίδρασή του όταν του ανέφερε ότι θα του χαρίσει ένα αδελφάκι: «Ο γιος μου ο Άγγελος είναι 15 χρόνων και η πιο ωραία ατάκα που είπε είναι: “∆εν περίμενες λίγο ακόμα να σου κάνω εγγονάκι;”». Η Μάρα ∆αρμουσλή παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο, στο Μάτι, τον Βασίλη Τσατσάκη, έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και περιμένουν πώς και πώς να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Η ίδια λατρεύει τον σύζυγό της και όταν μας μιλά για εκείνον στάζει μέλι. «Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να βρουν έναν άνδρα σαν τον Βασίλη, γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με αγαπάει και με προσέχει».

Πηγή: parapolitika.gr