Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media

Σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει η Μαντόνα μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από το μοντέλο Άντριου Νταρνέλ. Η 64χρονη τραγουδίστρια σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του προπονητή πυγμαχίας Τζος Πόπερ ο οποίος είναι 35 χρόνια μικρότερός της.

Πηγές ανέφεραν ότι ο Τζος Πόπερ προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Μαντόνα στο γυμναστήριό του, που διατηρεί, στη Νέα Υόρκη.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «νέου της προσώπου» στα βραβεία Grammy 2023 τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τον νέο της αμόρε στα stories της στο Instagram.

Στα στιγμιότυπα η Μαντόνα ποζάρει με τον Τζος Πόπερ και τον πιάνει τρυφερά από τον γυμνασμένο του δικέφαλο.

Ο Τζος Πόπερ με τη σειρά του ανέβασε στα social media μια ομαδική φωτογραφία από το γυμναστήριο του που τον έδειχνε να αγκαλιάζει την τραγουδίστρια. Η Μαντόνα χώρισε πρόσφατα με το 23χρονο μοντέλο Άντριου Νταρνέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός βρήκε κάποια πιο κοντά στην ηλικία του.

Αν και μια πηγή είπε ότι η ποπ σταρ «δεν ήταν συντετριμμένη» για τον χωρισμό, παραδέχτηκαν ότι ήρθε «σε κακή στιγμή», καθώς «περνάει μια μικρή κρίση αυτοπεποίθησης».

Πηγή: parapolitika.gr