«Μαζί με τη λήξη της θητείας της Μέρκελ, είναι ώρα να λήξει και η συντηρητική πολιτική της διαρκούς λιτότητας στην Ευρώπη»

«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
 και εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, με αφορμή την «αποχαιρετιστήρια» επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ με την ιδιότητα της καγκελαρίου στην Αθήνα, αλλά και λόγω των δηλώσεων του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τις κοινές δηλώσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Το “στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα” της κας Μέρκελ το πλήρωσε ο ελληνικός λαός με βαρύ τίμημα», αναφέρει ο γραματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης με αφορμή την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

«Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, θα έπρεπε επιτέλους να αναγνωρίσει τις ευθύνες του κόμματος του, τόσο για το πώς φτάσαμε στην κρίση, όσο και για τις λαϊκίστικες συμπεριφορές και τα «Ζάππεια», την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόταν μόνο του να κρατήσει τη χώρα όρθια», προσθέτει ο κ.Χριστοδουλάκης.

«Μαζί με τη λήξη της θητείας της κας Μέρκελ, είναι ώρα να λήξει και η συντηρητική πολιτική της διαρκούς λιτότητας στην Ευρώπη, είναι ώρα για μία άλλη εποχή για την Ευρωπαϊκή Ένωση», καταλήγει.