Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη

Για επαναλαμβανόμενα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο με άρθρο του(tvxs) ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, αναφέροντας ότι το κόμμα με αυτά που έκανε τις προηγούμενες ημέρες συνέβαλε στην αναβίωση του «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Στο ίδιο άρθρο, ο κ. Κούλογλου δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη, αφήνοντας αιχμές προς την ηγεσία του κόμματος που δεν τον μαζεύει. «Eγώ θα πρότεινα περισσότερο χειρουργείο και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την περίπτωση. Άλλωστε, φταίει ο Πολάκης;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προτρέποντας ουσιαστικά με ειρωνικό τρόπο τον αψύ Σφακιανό να ασχοληθεί περισσότερο με την ιατρική και όχι με τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Στο ίδιο άρθρο, που έχει χαρακτήρα μανιφέστο, ο ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να στραφεί προς το κέντρο: «Ανεξάρτητα από το πόσο αριστερά αυτο-τοποθετείται κάθε στέλεχος, το βέβαιο είναι ότι οι σύγχρονες εκλογές, σε όλες τις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, κερδίζονται στο κέντρο. Εδώ οφείλεται και το μεγάλο εκλογικό ποσοστό της ΝΔ, που στηρίχθηκε σε μία συστηματική δημοσκοπική και κοινωνική έρευνα του εκλογικού σώματος. Ό,τι δεν έκανε δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: parapolitika.gr