Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype και η παρουσιάστρια με αφορμή ένα βίντεο που είχαν προβάλλει λίγο πριν με δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί κάποτε η σύντροφός του, θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό γι΄αυτή την εμπειρία.

Μια μικρή ένταση σημειώθηκε σήμερα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τη Δήμητρα Παπαδήμα στον αέρα του Love it.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype και η παρουσιάστρια με αφορμή ένα βίντεο που είχαν προβάλλει λίγο πριν με δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί κάποτε η σύντροφός του Δήμητρα Παπαδήμα, θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό γι΄αυτή την εμπειρία.

Αυτό όμως, φάνηκε να μην αρέσει ιδιαίτερα στην Δήμητρα Παπαδήμα που αντέδρασε.

Εκνευρισμένη είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω τον λόγο να τα ξαναπώ. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και ήρθατε για να μιλήσω για την παράστασή μου. Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα».

Η παρουσιάστρια αρχικά ένιωσε αμήχανα και στη συνέχεια προσπάθησε να την ηρεμήσει!

Η Δήμητρα Παπαήμα της είπε: «Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε εδώ να μιλήσετε για τη δουλειά μου»!

Και πρόσθεσε: «Είμαι οπαδός της κοινής λογικής» και πρόσθεσε ότι τα πράγματα πρέπει να πάνε ένα βήμα παραπέρα «από το μιτου, το ξιτού, το πιτού».

 

Πηγή: parapolitika.gr