Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες συνεχίζουν να μπλέκονται στις πιο διασκεδαστικές καταστάσεις στον τηλεοπτικό αέρα του Mega, με νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 22:40

Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 22:40
, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις.

Χαμός στα ζευγάρια

Ένα ερωτικό δίλημμα παίρνει τέλος. Ένας συζυγικός αγώνας ζηλοτυπίας χωρίς σταματημό. Ένας ασθενοφοβικός σύζυγος έτοιμος να λιποθυμήσει στη θέα μιας σύριγγας. Αυτά θα απασχολήσουν την απρόβλεπτη καθημερινότητα της Μαίρης, της Μαίρης, αλλά και της Μαίρης στο νέο επεισόδιο.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 22:40:

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» Επεισόδιο 29

Μαίρη (Νίκη Λάμη): φτάνει στο τέλος της ιστορίας της με τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης) και τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) γιατί της είναι αδύνατο να διαλέξει ανάμεσα σε έναν πατέρα και τον γιο του.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): συνεχίζει τον παράλογο πόλεμο ζήλιας με τον Γιώργο. Και οι δύο πεθερές κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο αφόρητη, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): μαζί με την πεθερά της και τον Κώστα βρίσκονται στο διαγνωστικό κέντρο για να δώσει αίμα για τις αιματολογικές του εξετάσεις. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να τον πείσουν να δώσει αίμα.

#ΜaryMaryMary στο MEGA την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 22:40

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr