Η Μαίρη Μπάρκουλη μίλησε για την παρεξήγηση με την κριτική της Δέσποινας Βανδή για την κριτική στο παιδί της, που διαγωνίζεται στο J2US.

Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στην ίδια και τη Δέσποινα Βανδή μετά την κριτική που έκανε η τραγουδίστρια στον γιο της Νίκο Μπάρκουλη το βράδυ του Σαββάτου στο J2US μίλησε η Μαίρη Μπάρκουλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε ακόμη: J2US: «Πυρά» κατά της Δέσποινας Βανδή από την μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη (Βίντεο)

Η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη παραδέχτηκε ότι λειτούργησε παρορμητικά και πως δεν έχει τίποτα με την Δέσποινα Βανδή απλά στεναχωρήθηκε όταν άκουσε τον γιο της να κλαίει.

«Όταν έκανα την ανάρτηση ο Νίκος κοιμόταν, και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε. Αντιδρώ πολύ παρορμητικά σε κάτι τέτοια.

Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο, εντάξει παιδιά, μάνα είμαι. Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό.

Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά. Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με πέρνανε τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο.

Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Μου λέγανε “να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς” και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο.

Κι ο Νίκος πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος.

Είναι 20 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;» είπε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr