Η επιστροφή του Χριστοφόρου Παπακαλιάτη ήταν θεαματική με το Maestro – Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Κλέλια Ανδριολάτου – Χαρούλα Αλεξίου και Μαρία Καβογιάννη

H νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
, «Maestro», έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega και δικαίωσε όσους την περίμεναν πώς και πώς.

Από τα πρώτα λεπτά της προβολής την παράσταση έκλεψαν οι εντυπωσιακές εικόνες από τους Παξούς. Η ομορφιά και το υποκριτικό ταλέντο της πρωταγωνίστριας Κλέλιας Ανδριολάτου, η μοναδική Χάρις Αλεξίου που υποδύεται τη γιαγιά της αλλά και η Μαρία Καβογιάννη που εναλλάσσει με τόση άνεση το κωμικό με το δραματικό στοιχείο κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η σκηνοθεσία και τα πλάνα είναι τόσο καλοδουλεμένα που θυμίζουν χολιγουντιανή παραγωγή. Στη σειρά όλοι οι πρωταγωνιστές – πλην του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που υποδύεται τον Ορέστηπαίζουν με τα αληθινά τους ονόματα.

Το story και οι ήρωες της σειράς

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αφηγείται μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα.Ένα καστ από ταλαντούχους ηθοποιούς ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες και ο δημιουργός θίγει με αριστοτεχνικό τρόπο ζητήματα ταμπού που απασχολούν την κοινωνία.

Αποθέωση στο Twitter

Το hasthag #maestro από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου έγινε αμέσως trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τις σκηνές και να «χειροκροτούν» τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η Χάρις Αλεξίου αλλά και η Μαρία Καβογιάννη κέρδισαν αμέσως το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Πηγή: parapolitika.gr