Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος

Την απόφαση της Χαριλάου Τρικούπη να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής
σχολιάζει με δήλωσή του στο parapolitika.gr, ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον Γραμματέα της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος πολιτικός χρόνος.

«Επιτέλους»

Στη δήλωσή του στο parapolitika.gr, ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι «από τον Ιούνιο προσπαθώ τους ανθρώπους του χώρου του πως όσο αργούμε την εκλογή προέδρου, τόσο δυσκολεύουμε τον εαυτό μας για σήμερα και αύριο.

Κλασικά παραδείγματα, όπως αναφέρει, τα δύο αδικαιολόγητα σφάλματα που έγιναν και στην περίπτωση της αθέμιτης διάκρισης Ελλήνων και Κυπρίων, και της μη ψήφισης του προστίμου στους πλαστογράφους των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

«Επιτέλους. Προσδιορίζονται από όσο διαβάζουμε η ημερομηνία της Κεντρικής Επιτροπής που θα καθορίσει τις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας» τονίζει στη δήλωσή του ο υποψήφιος για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής και προσθέτει:

«Αυτό που μένει τώρα, είναι να λυθούν όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας, πριν την Κεντρική Επιτροπή, ώστε η συνεδρίασή μας να είναι αμιγώς πολιτική»