«Δεν περίμενα ότι μπορεί να έχω αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ακόμη και εάν θέσει υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου, δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Λοβέρδος είπε δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου και αποκάλυψε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, διάρκειας 2 – 2,5 λεπτών, του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε πως ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το σκεφτεί ή να το σκέφτηκε να κάνει πίσω.

Πρόσθεσε ότι έχει στο νου του αυτά που χρειάζεται η δημοκρατική παράταξη, δηλαδή να προσφέρει στην Ελλάδα σήμερα «αυτό που δεν έχει», δηλαδή αντιπολίτευση.

Εξήγησε ότι δεν είναι υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ για να μετρήσει δυνάμεις και να εκλεγεί ξανά βουλευτής αλλά για να κερδίσει. «Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.