«Αποφασίσαμε ότι το πρόταγμά μας θα είναι ο υπερδιπλασιαμός των δυνάμεων του κόμματος, πάμε για ένα πολύ μεγάλο κόμμα», τόνισε ο κ. Λοβέρδος

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής
, Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας βρέθηκε στα Τρίκαλα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο. Αποφασίσαμε ότι το πρόταγμά μας θα είναι ο υπερδιπλασιαμός των δυνάμεων του κόμματος, πάμε για ένα πολύ μεγάλο κόμμα».

Και συνέχισε: «Δεν απευθύνομαι στο 6% που μας έδιναν οι δημοσκοπήσεις μέχρι πρόσφατα και το 8% που μας δίνουν τώρα. Απευθύνομαι σε 11 εκατ. Έλληνες», τόνισε επίσης, ο Ανδρέας Λοβέρδος από τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφισε ο πολίτης το 2019, το 2015 στο δημοψήφισμα, τι ψήφισε το 2012, τι έχει ψηφίσει. Το προσκλητήριό μας είναι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως, και τους καλούμε να έρθουν στην κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου» συμπλήρωσε.

Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως για τον ίδιο, οι αρχές δεν αλλάζουν ανάλογα με τα έτη – είναι διαχρονικές. Η μαζική συμμετοχή είναι μια δημοκρατική αρχή και αξία, είπε, εξηγώντας πως αν έρθουν πάρα πολλοί πολίτες δεν θα νοθέψουν τίποτα, θα απομακρύνουν τους μηχανισμούς των κομμάτων, και αυτό φοβούνται κάποιοι.

«Το κόμμα μας, ενώ δεν έχει οργάνωση, έχει μηχανισμούς. Τους καταγγέλλω τους μηχανισμούς. Το κόμμα μας πρέπει να αποκτήσει οργάνωση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Λοβέρδος, στην ίδια αίθουσα μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, πραγματοποίησε ανοικτή ομιλία, στην οποία μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Το κόμμα μας βρίσκεται στον 21ο αιώνα, δεν είναι ένα κόμμα απολιθωμένο, δεν είναι ένα κόμμα μακριά από την κοινωνία, είναι ένα κόμμα που έκανε πολλά, έπαθε πολλά, και τώρα πρέπει να ξαναγυρίσει στην πρωτοπορία για το καλό της Ελλάδος».

«Πρέπει να έχει αρχές, τον πατριωτισμό πάνω από όλα και πρώτα από όλα, την Ελλάδα την αγαπάμε. Ο πατριωτισμός δεν έχει ανάγκη από επίθετα», συμπλήρωσε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να πει πως είναι υπερήφανος που ανήκει σε αυτόν τον χώρο.