«Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990» είπε η Λουκία Παπαδάκη.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega «Έξαψη», αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση και όσα της αρέσουν σε αυτήν.

Μιλώντας για το ξεκίνημά της στην ιδιωτική τηλεόραση, η Λουκία Παπαδάκη είπε ότι «Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990.

Την εκπομπή την είχε ξεκινήσει η Νανά Παλαιτσάκη, που έφυγε ως ανταποκρίτρια στον πόλεμο του Κόλπου, και πήγα εγώ στη θέση της. Μου άρεσε πολύ. Ήταν το έμβρυο της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ό,τι κάναμε το κάναμε για πρώτη φορά. Η ιδιωτική τηλεόραση ήταν ένα άλλο μέσο. Με ενοχλεί ότι πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση δε συνειδητοποιούν ότι όταν μιλούν σε πολύ κόσμο και δεν τον ξέρουν, έχουν ευθύνη. Δημιουργείς τρόπο σκέψης, τάσεις. Τότε ήταν όλα φρέσκα, με τρέλα, κάτι χωρίς προηγούμενο».

«Στα reality shows, ποτέ δεν ήμουν υπέρ. Είναι ένας τρόπος λειτουργίας που αλλοιώνει τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες.

Είμαι πολύ ιδιωτικός άνθρωπος, δεν μπορώ το γδύσιμο των ανθρώπων που γίνεται σε αυτά τα shows. Αρέσουν στον κόσμο επειδή έτσι είναι η ανθρώπινη φύση, που από τη μία θέλει να συνειδητοποιεί τη μοναδικότητα του καθενός μας, αλλά από την άλλη, αυτό που μας κάνει διαφορετικούς, θέλουμε να μας εντάσσει ταυτόχρονα σε μια κοινότητα που όλοι κάνουμε κάτι κοινό.

Αλλά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ σε μια δουλειά με κάποιον που βγήκε από ένα reality show», ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη σχετικά με τα reality shows.

«Στην “Έξαψη”, η Γιούλικα Σκαφιδά, που στο σίριαλ είναι η μία μου κόρη, είναι ένα σπάνιο πλάσμα. Με το που μπήκα στη σειρά ήταν από τους ανθρώπους που με ρωτούσαν κάθε μέρα αν είμαι καλά και αν έχω εγκλιματιστεί.

Είναι ένα εξαίρετο πλάσμα», είπε η Λουκία Παπαδάκη σχετικά με τη συμμετοχή της στο αγαπημένο σίριαλ του Mega «Έξαψη», και τη συνεργασία της με τη Γιούλικα Σκαφιδά.

Πηγή: parapolitika.gr