Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα ωστόσο παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο podcast του Ερυθρού Αστέρα

O Τζόρνταν Λόιντ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να τον φέρνουν κοντά στο Λιμάνι.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα ωστόσο παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο podcast του Ερυθρού Αστέρα και αναφερόμενος στο μέλλον του τόνισε πως δεν ξέρει ακόμη που θα τον βρει η επόμενη χρονιά ενώ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να παίξει στο NBA.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια πού θα παίξω την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, γιατί πολλές φορές όταν σχεδιάζεις κάτι, δεν γίνεται όπως το περιμένεις. Αλήθεια, θα ήθελα να σου πω περισσότερα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αποφασίσει ακόμη και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα αναλύσω την κατάσταση το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει.

Όπως έχω ξαναπεί, το όνειρό μου είναι το NBA και πιστεύω πως μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Η συγκεκριμένη προοπτική λοιπόν είναι πάντοτε ανοιχτή και ορατή, αλλά αν στην Ευρώπη υπάρχει μια καλή κατάσταση, πιστεύω πως είναι πιο έξυπνο να μην την αφήσω. Ανεξαρτήτως του πόσο μακριά από το σπίτι μου είμαι.

Ναι, μου λείπει το σπίτι μου, αλλά η καριέρα δεν κρατάει για πάντα και γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να αρπάζεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, είναι είναι στο ΝΒΑ είτε στην Ευρώπη. Ξέρω παιδιά που περνάνε πέντε και έξι χρόνια στη G-League κι η καριέρα τους δεν εξελίσσεται περισσότερο. Οπότε, θα ξαναπώ ότι η προοπτική του ΝΒΑ είναι πάντα ανοιχτή για μένα, δεν πρόκειται όμως να καθίσω και να περιμένω γι’ αυτό να συμβεί».

πηγή:to10.gr

Πηγή: parapolitika.gr