Ένας συνεργάτης και φίλος της ισχυρίστηκε ότι η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ μετά από εξαναγκασμό εμφανίσθηκε στα βραβεία Όσκαρ.

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές των φετινών Όσκαρ ήταν όταν συνυπήρξαν επί σκηνής περφόρμερ από διαφορετικές γενιές, η Lady Gaga και η Liza Minnelli.

Δείτε ακόμη: Oscars 2022 – Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λάιζα Μινέλι – Αδυνατισμένος ο Κόπολα (Εικόνες)

Όμως φαίνεται πως υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία πίσω από αυτή την ιστορία. Γιατί ένας στενός συνεργάτης της Minnelli ισχυρίστηκε ότι η βετεράνος ηθοποιός κατά κάποιον τρόπο εξαναγκάστηκε να εμφανιστεί με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Michael Feinstein, πιανίστας, τραγουδιστής και φίλος της εδώ και πολλά χρόνια, είπε ότι η 76χρονη ηθοποιός είχε θέσει ως όρο να κάθεται σε καρέκλα σκηνοθέτη, λόγω «προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην πλάτη. Είπε, δεν θέλω να με δει ο κόσμος να κουτσαίνω. Θέλω να φαίνομαι όμορφη. Δεν θέλω να ανησυχήσουν για μένα».

Λέγεται όμως ότι το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock αποσυντόνισε τους διοργανωτές, που αποφάσισαν τελευταία στιγμή να αλλάξουν τα σχέδιά τους για τη Minnelli.

Συγκεκριμένα, λίγα μόλις λεπτά πριν από την εμφάνισή της ένας από αυτούς την ενημέρωσε ότι θα έβγαινε στη σκηνή σε αναπηρικό αμαξίδιο. Δεν διευκρινίστηκε αν το πλάνο, αρχικά, ήταν να μεταφερθεί με αναπηρικό αμαξίδιο στη σκηνή και μετά να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ή να πάει περπατώντας, με βοήθεια, μέχρι την καρέκλα του σκηνοθέτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο φίλος της υποστηρίζει ότι «ένιωθε νευρική, έξω από τα νερά της. Φαντάζεστε να σας αναγκάσουν ξαφνικά να βγείτε μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο με έναν τρόπο που δεν επιθυμείτε; Αυτό ακριβώς της συνέβη».

Τουλάχιστον η ζεστασιά ανάμεσα στις δύο γυναίκες μαλάκωσε την ατμόσφαιρα. Η Gaga και η Minnelli είναι κοντά η μία στην άλλη εδώ και πάνω από μία δεκαετία – μάλιστα ο πρώην ατζέντης της είπε ότι η ίδια η Gaga είχε ζητήσει ξεκάθαρα να παρουσιάσει τα Όσκαρ μαζί με τη Minnelli.

Πηγή: parapolitika.gr