Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και τον γάμο τους

Στην κάμερα της εκπομπής Love It και στην Κατερίνα Νινιού μίλησε η Άντα Λιβιτσάνου για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική, τη γνώριμοι και τον γάμο με τον σύζυγό της, αλλά και το κύμα των καταγγελιών για κακοποιήσεις.

«Το να είχα ένα μαγαζάκι ήταν πάντα μέσα στο μυαλό μου. Μάλλον ήταν οι συνθήκες, μάλλον ο σύζυγός μου που με έπεισε. Αν είχα τη ευκαιρία να συνδυάσω το μαγαζί με την υποκριτική θα το ήθελα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Άντα Λιβιτσάνου.

Ενώ για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Στη δουλειά μας όλοι έχουμε δεχτεί λίγο λεκτική κακοποίηση. Bullying όλοι έχουμε λάβει» και αποκάλυψε: «Φυλλάδα στο παρελθόν είχε γράψει κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ήταν στρατόσφαιρα του Χόλυγουντ, πήγαμε δικαστικά».

Μιλώντας για τον μυστικό γάμο της είπε: «Στον γάμο μας ήμασταν 14 άτομα. Δεν θέλαμε να γίνει θέμα και ήταν και απαίτηση του συζύγου μου. Ο άνθρωπος δεν είχε καμία διάθεση να κυκλοφορούν παντού οι φωτογραφίες του».

Ενώ, για τη γνωριμία τους που έγινε μέσω Facebook (έχοντας και κοινούς γνωστούς) και το πρώτο ραντεβού τους είπε: «Όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα η φίλη μου και κουμπάρα μας πια σήμερα και της είπα χιουμοριστικά ότι παντρεύομαι».

Πηγή: parapolitika.gr