Στη φωτογράφιση για το άλμπουμ του, ο τραγουδιστής φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου στις 17 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής Lil Nas X φωτογραφήθηκε με ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι του, ενώ απεικονίζεται να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο Lil Nas X δήλωσε στο περιοδικό People ότι του ήρθε η ιδέα να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, αφού άκουσε το τραγούδι «Dolla Sign Slime» που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ.

«Είπα: «Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό»», δήλωσε.

Τότε, κάλεσε τον στυλίστα του, ο οποίος συμφώνησε ότι υπάρχει πράγματι μια σύνδεση μεταξύ τους και πως το νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη είναι το μωρό του και του πρότεινε να κάνει μία φωτογράφιση ως έγκυος.

Ο τραγουδιστής, o οποίος έγινε γνωστός από τα τέλη του 2018 με το country rap single «Old Town Road», δήλωσε ακόμα για το νέο του άλμπουμ πως «είμαι ο πατέρας και η μητέρα του. Αλλά υποθέτω ότι και οι παραγωγοί που το δούλεψαν είναι κι αυτοί σαν μπαμπάδες ή ίσως θείοι».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το Montero, σε μεγάλο βαθμό, δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η δημιουργία του, όπως είπε ο Lil Nas X στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ήταν «θεραπευτική».

«Έχω αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζω πολλές καταστάσεις, τον τρόπο που διαχειρίζομαι τη θλίψη και το θυμό μου και απλά καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να αντιδράσω στα συναισθήματα με συγκεκριμένους τρόπους. Δεν μπορώ να επιλέξω πώς νιώθω, αλλά μπορώ να επιλέξω πώς θα αντιδράσω.

Έχω μάθει να αφήνω τα σχόλια των ανθρώπων να κυλούν πίσω μου», δήλωσε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Πηγή: parapolitika.gr