Τι δήλωσε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τη μπομπονιέρα που δημοπρατήθηκε

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε η Δήμητρα Λιάνη και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων στη μπομπονιέρα του γάμου με τον Ανδρέα Παπανδρέου η οποία δημοπρατήθηκε και μάλιστα πωλήθηκε έναντι 5.000 ευρώ.

Η κ.Λιάνη δήλωσε πως «Ο κόσμος μπούκαρε στην εκκλησία και δεν έμεινε ούτε μια μπομπονιέρα. Ούτε εγώ δεν έχω. Οι καιροί είναι δύσκολοι… Είναι κρίμα που δεν έχω εγώ ένα μικρό έστω κομμάτι».

«Κουβάλησα στις πλάτες μου τον παπανδρεϊσμό»

Εν συνεχεία, η ίδια ανέφερε πως «Η δική μου περίπτωση bullying ήταν ξεχωριστή. Ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό» και συνέχισε «Είχα τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον Παπανδρεϊσμό και αυτό έγινε χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα».

Δάσκαλος ο πόνος

Η κ. Λιάνη πρόσθεσε ακόμα ότι: «Ήταν δύσκολη και επώδυνη διαδικασία να παλέψεις μόνος σου. Με κράτησε όρθια ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν καθαρά θέμα πολιτικό. Όχι ότι δεν πόνεσα ή δεν έκλαψα. Ο πόνος είναι δάσκαλος και έμαθα πολλά».

ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας είναι παρασάγγας μακριά

«Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Έχει αποποιηθεί πλήρως την παπανδρεϊκή γραμμή το ΚΙΝΑΛ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη.

Και συμπλήρωσε πως «Τώρα που είναι στην εξέλιξή τους για εκλογή αρχηγού, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι είναι πολιτικά παιδιά του Σημίτη. ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας είναι παρασάγγας μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα παπανδρεϊκό. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παπανδρεϊκός. Όταν γράφει στο ίντερνετ ότι είναι καλό να ψηφίσουμε το ποτάμι τι σχέση έχει αυτό; Όταν συγχαίρει τον Τσίπρα για την προσπάθειά του για τις Πρέσπες, ξεχνάμε τι έλεγε ο Παπανδρέου για τις Πρέσπες; Ο Ανδρέας δεν θα το δεχόταν. Κανείς από τους υποψήφιους δεν είναι ικανός να γίνει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ».

Ολοκλήρωσε λέγοντας πως «Πολιτικά είμαι ορφανή αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ».

Μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα

«Το έκλεισα ως γυναίκα, φαίνεται ότι διαισθάνθηκα τότε και το είπα. Εκεί έκλεισα ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Η απόσταση όμως του οποιουδήποτε μέχρι το μέγεθος του Ανδρέα Παπανδρέου που με είχε μάθει να ζω διαφορετικά με άλλους είδους ποιότητα ζωής, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη. Αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαν το τραγούδι ‘τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω’. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό» ανέφερε κλείνοντας η Δήμητρα Λιάνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr