Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει στο «S» λεπτομέρειες από τη συνεργασία του με τον Χρήστο ∆αντη και το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του

kjkjkkjn

Είναι ο καλλιτέχνης που λατρεύουν µικροί και µεγάλοι, αφού προσαρµόζεται κάθε φορά στις… τάσεις της εποχής και κάνει τη νεολαία να διασκεδάζει µε τα ακούσµατά του. Ο Λευτέρης Πανταζής µε τις τεράστιες επιτυχίες, που µας συντροφεύουν από τα πρώτα του κιόλας βήµατα, είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ετσι θέλει να τον αποκαλούν και έτσι νιώθει.

Φέτος κάνει «ταραχή» στην «Αυτοκίνηση» µαζί µε τον Χρήστο ∆άντη, τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και την Αθηνά Πολίτη σε ένα από τα πιο επιτυχηµένα σχήµατα του χειµώνα. Οι νέοι τον λατρεύουν, τον αποθεώνουν και εκείνος γεµίζει δύναµη από την αγάπη του κόσµου. Το «∆υνατά madame» είναι ένα live medley, το οποίο επιµελήθηκε ο d.j. Valentino και στο οποίο ο Λευτέρης Πανταζής τραγουδά µε τον ξεχωριστό του τρόπο µεγάλα hits και ανεβάζει το θερµόµετρο της διασκέδασης στα ύψη, όπως µόνο εκείνος ξέρει. Μεταξύ των τραγουδιών που περιλαµβάνει το medley είναι προσωπικές επιτυχίες του, µεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Αχ µωρό µου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. «Ολη η νεολαία το καλοκαίρι γνώρισε ποιος είναι ο ΛεΠα. “Τα διαµάντια στο κορµί της είναι όλα τα λεφτά, της αρέσει να ’µαι αλήτης, όµως είµαι ο ΛεΠα”. ∆ηλαδή κάναµε µια ωραία διασκευούλα δύο λεπτών και πιάσαµε τον σφυγµό της νεολαίας. Οπου έκανα συναυλίες -όπου γινόταν το αδιαχώρητο- έβλεπες µικρά παιδάκια, 7-8 χρόνων, µε τους γονείς τους να θέλουν να δουν τον ΛεΠα. Αυτό είναι απίστευτο», δηλώνει στο «S». Μάλιστα, αποκαλύπτει το επόµενο δισκογραφικό βήµα του, που θα συζητηθεί. «Ο Χρήστος ∆άντης µού έχει γράψει καινούργια τραγούδια και θα γίνει χαµός. Τώρα βγαίνει ένα που λέει “Ο παντρεµένος” και µετά έρχονται δύο τραγούδια-έκπληξη», τονίζει.

Τόσα χρόνια στην πίστα, τόσες συνεργασίες και ποτέ δεν έκανε «ντόρο» µε αφορµή κάποιον τσακωµό. Οχι ότι ποτέ δεν συνέβη.

«Για να αποφύγεις άσχηµες συνεργασίες, από την αρχή ξεκαθαρίζεις τα πράγµατα και όταν βλέπεις ότι δεν κολλάει κάτι, σηκώνεσαι και φεύγεις πριν ξεκινήσεις, γιατί, άµα ξεκινήσεις, µετά είναι πολύ δύσκολο και πολύ κακό για τους εργαζόµενους που δουλεύουν µαζί σου. Ισως και µένα να µου έχει συµβεί µία-δύο φορές στη σαραντάχρονη καριέρα µου, χωρίς να είναι το φταίξιµο δικό µου ή των καλλιτεχνών, να είναι κακός χειρισµός της επιχείρησης ή να µην κόλλησε η συνεργασία», εξηγεί και ξεκαθαρίζει πως σε ό,τι αφορά τη µαρκίζα πρέπει να υπάρχει σεβασµός.

Προσέχω πάρα πολύ τις συνεργασίες μου και ξεκαθαρίζω από την αρχή τα πράγματα, για να μην έχουμε προβλήματα

«Πριν ξεκινήσει µια δουλειά, κάνουµε το ξεκαθάρισµα. Πρέπει να υπάρχει και σεβασµός ανάλογα µε την ιστορία του κάθε καλλιτέχνη, να ξέρει και ο καθένας πού βρίσκεται, γιατί βρίσκεται εκεί, γιατί πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Αν θέλουµε και οι δύο να γίνει επιτυχία, θα γίνει η δουλειά. Αν δεν κοιτάς θετικά ένα σχήµα, δεν θα πάει ποτέ καλά. Πρέπει να το βλέπεις θετικά. Προσέχω πάρα πολύ τις συνεργασίες µου και ξεκαθαρίζω από την αρχή τα πράγµατα, για να µην έχουµε προβλήµατα», εξηγεί.

Περήφανος δηλώνει και για το νέο επαγγελµατικό βήµα της πρώην συντρόφου του, Ζώζας Μεταξά, µε την οποία έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Κόνι. Η ηθοποιός ανήκει στην οµάδα των σεναριογράφων του «Μαύρου ρόδου», που σηµειώνει τεράστια επιτυχία στο Mega.

«Απ’ ό,τι ακούω, είναι από τις καλύτερες που συνεργάζονται εκεί πέρα. Αυτό µε χαροποιεί, γιατί τελείωσε τη σχολή µε άριστα, διακρίθηκε και τώρα της δόθηκε η ευκαιρία να µπει σε αυτό το σίριαλ, το οποίο είναι από τα καλύτερα. Κάνει την έκπληξη και γι’ αυτό πάει καλά. Μπράβο της και πάντα τέτοια. Την αγαπάω, είναι η µάνα του παιδιού µου, είναι η γυναίκα που µου χάρισε ό,τι καλύτερο. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Εµείς απλώς δεν ταιριάξαµε και χωρίσαµε. Πάντα θα είµαστε κοντά στο παιδί, πάντα θα είναι η µάνα του παιδιού µου, πάντα θα είµαστε µαζί οτιδήποτε συµβεί στο παιδί µας», καταλήγει.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Πηγή: parapolitika.gr