«Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες».

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Πανταζής, ενόψει και της μουσικής βραδιάς που έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το Mega».

Ο ΛεΠά, μάλιστα, αναφέρθηκε στον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και στη συνεργασία του με την Άννα Βίσση στο «Διογένης Παλλάς».

«Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με το Mega. Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο.

Το 1990 χτίστηκε το “Διογένης Παλλάς” και κάναμε εγκαίνια με την Άννα Βίσση. Για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε το “Ψεύτικα” στην Άννα για να τη φέρει κοντά μου γιατί ήμουν πολύ ψηλά», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το “Μα δεν πειράζει” για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω.

Ένα ταλέντο όπου και να το κρύψεις, θα βγει. Ίσως να είμαι σε μια κριτική επιτροπή, κάτι ψιθυρίζεται. Ο Τριαντάφυλλος είναι ότι βλέπεις στην τηλεόραση.

Αν κρατήσει στο παιχνίδι και έχουν ανοίξει τα μαγαζιά θα του κάνει πολύ καλό η συμμετοχή του. Ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός».

Για την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το Mega» είπε ότι «Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο» τόνισε ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Στο πρόγραμμα θα είναι μαζί του και η Κατερίνα Στικούδη για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και λαϊκή τραγουδίστρια» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο «ΛεΠά» αναφέρθηκε στον καλλιτεχνικό του βίο.

«Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα πολύ αγάπη από τον κόσμο» υπογράμμισε. Όπως αποκάλυψε, όταν τραγουδούσε με την Άννα Βίσση το 1990 στο «Διογένης Παλλάς», για 11 μήνες δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι.

Τέλος, είπε ότι δεν εμπλέκεται στα προσωπικά της κόρης του, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια, και δεν είναι άλλη από την Κόνι Μεταξά.

Πηγή: parapolitika.gr