Είναι σημαντικό να συζητάμε με φίλους και συγγενείς, να ενθαρρύνουμε όλες τις κοινότητες να εμβολιαστούν

Η ποπ σταρ Ολίβια Ροντρίγκο, το άλμπουμ «Sour» της οποίας βρίσκεται στην πρώτη θέση των τσαρτ, ανέβηκε σήμερα στο πόντιουμ του Λευκού Οίκου για να προτρέψει τους νέους να εμβολιαστούν για την Covid-19.

Η 18χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, φορώντας ένα βίνταζ ταγέρ Chanel και ψηλές, λευκές πλατφόρμες με μαύρα καλτσάκια, εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην αίθουσα Τύπου.

Παρουσιάζοντάς την στους δημοσιογράφους, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, είπε ότι «πέρασε με κόκκινο και αγνόησε τις πινακίδες στοπ για να μας δει», κάνοντας εμμέσως αναφορά στη μεγάλη επιτυχία της Ροντρίγκο, το τραγούδι «Drivers License».

 

Ο Λευκός Οίκος «στρατολόγησε» την Ολίβια Ροντρίγκο, η οποία έχει εκατομμύρια ακολούθους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, για να βοηθήσει να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού στους νέους.

«Είναι σημαντικό να συζητάμε με φίλους και συγγενείς, να ενθαρρύνουμε όλες τις κοινότητες να εμβολιαστούν», είπε η νεαρή σταρ στους δημοσιογράφους.

Η τραγουδίστρια πρόκειται να συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον κορυφαίο επιδημιολόγο Δρα Άντονι Φάουτσι, ενώ θα γυρίσει και μια σειρά βίντεο υπέρ του εμβολιασμού.

«Θαυμάζω τη δουλειά που κάνουν ο πρόεδρος Μπάιντεν και ο Δρ Φάουτσι», είπε η Ολίβια Ροντρίγκο στους δημοσιογράφους.

Πηγή: parapolitika.gr