Γενέθλια έχει σήμερα η μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Λίγες μέρες μετά τη Βαλέρια, τον Μάκη Παντζόπουλο και την κυρία Ζέτα, γενέθλια έχει σήμερα και η μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα. Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται σήμερα 16 ετών, είναι μία έφηβη όπως κάθε άλλη κοπέλα στην ηλικία της και σιγά σιγά βαδίζει προς την ενηλικίωση.

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στην κόρη της και διαδικτυακά με μία τρυφερή ανάρτηση:
«Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λάουρα ! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005! #eleni #birthdaygirl ? ❤️#16 #τυχερημανουλα»

Μάλιστα η Ελένη έχει εκμυστηρευτεί πράγματα για τη μεγάλη κόρη της.

Ο χαρακτήρας
Η Λάουρα Λάτσιου είναι μία ήρεμη και συνεσταλμένη κοπέλα. Αυτό ακριβώς είχε επιβεβαιώσει και η παρουσιάστρια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας αναφερόμενη στην κόρη της: «Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί» .

Επίσης, το 16χρονο πλέον κορίτσι έχει ταλέντο στη μαγειρική και είναι πρόθυμη να βοηθήσει όποιον χρειαστεί τη βοήθειά της. Άλλωστε αυτή είναι που έμαθε την Ελένη Μενεγάκη να χρησιμοποιεί το Instagram και να ανεβάζει Instagram Stories: «Δε σας έκανε εντύπωση που ανέβασα story στο Instagram, ενώ δεν ξέρω; Ούτε τώρα ξέρω να το κάνω, το ξέχασα. Είπα στη Λάουρα “Βοήθα παιδί μου τη μανούλα να κάνει δύο καινούργια πράγματα..”» είχε πει η διάσημη μαμά σε εκπομπή της στο παρελθόν.

Η σχέση με τα αδέρφια της
Η Λάουρα είναι αρκετά πιο ήρεμη και χαμηλών τόνων από τα αδέρφια της. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη σε εκπομπή της πριν από τρία χρόνια, όταν τα παιδιά της ήταν μικρά, η Λάουρα ήταν η πιο ήσυχη και σε κάθε τσακωμό με τον Άγγελο, πάντα εκείνος ήταν που «την πλήρωνε». Βέβαια, στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε ότι χρόνια αργότερα, η Λάουρα της είπε ότι υπήρχαν φορές που ο Άγγελος δεν έφταιγε, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να αισθανθεί τύψεις.

Πηγή: parapolitika.gr