«Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα είπαν πως θα έβρισκαν τον τρόπο αν δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα για την παρουσία του στην τηλεόραση, την φημολογούμενη συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ρόλο της παρουσιάστριας, αλλά και για τους στιλίστες των celebrities.

«Ανήκω σε ένα κανάλι που λέγεται ΣΚΑΙ και είμαι κριτής στο My style rocks. Γιατί να μετακινηθώ όταν σχεδόν έχω αγοράσει την καρέκλα μου; Δεν θα ταίριαζε η Κάτιας Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Θέλω να πάμε σε άλλο όνομα και άλλο επώνυμο, είπαμε πολλά γι αυτό», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μου ζητήθηκε να είμαι στο “Dancing with the stars” αλλά δεν… Θα πρέπει να με ρωτήσετε αν υπάρχουν καλοί στιλίστες στην τηλεόραση. Αυτό είναι το δράμα το μεγάλο των παρουσιαστριών. Δεν υπάρχουν στιλίστες στην τηλεόραση, βγάζουν καρναβάλια τις παρουσιάστριες».

«Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα είπαν πως θα έβρισκαν τον τρόπο αν δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα», πρόσθεσε επίσης ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr