Ο Πέτρος Λαγούτης, μάλιστα ανέφερε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι “καθαρός”.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με τη Μυρτώ Αλικάκη, τη σχέση που έχουν μεταξύ τους, ενώ αναφέρθηκε και στον εθισμό που είχε με τον τζόγο. Ο Πέτρος Λαγούτης, μάλιστα ανέφερε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι “καθαρός”.

Για τη σχέση με τους γιους του, αλλά και τις αμήχανες ερωτήσεις που του κάνουν: “Ο Δημήτρης τον Αύγουστο γίνεται 19 και ο Γιωργής είναι 15 και. Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση. Χαίρομαι πολύ που συζητάμε πολύ και για σοβαρά πράγματα. Κατά καιρούς πάνω σε κουβέντες έρχονται και ερωτήσεις που λες “ωχ”, αλλά εντάξει το διαχειρίζεσαι με ειλικρίνεια. Πιο πολύ στα θέματα γυναικών υπάρχουν αυτές οι ερωτήσεις. Τα ερωτικά τους τα συζητάμε σε μεγάλο βαθμό μαζί, δε νομίζω ότι μου τα λένε όλα.

Σε τέτοιες ερωτήσεις προσπαθείς να πεις το πιστεύω σου. Δεν μπορείς να πεις και ψέματα, νομίζω η καλύτερη διαπαιδαγώγηση είναι οι πράξεις κι όχι τα λόγια. Εγώ δεν τους λέω πράγματα που δεν έχει νόημα να τα πω. Θα μιλήσω για κάτι που έχει μια σοβαρότητα στη ζωή μου, ίσως κάποιες προοπτικές… Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω κάτι σοβαρό στη ζωή μου. Προς το παρόν είμαι μόνος. Τα παιδιά μου δεν είχαν δύσκολη εφηβεία. Ευτυχώς είναι επικοινωνιακά παιδιά και μιλάμε για όλα”.

Για τον εθισμό του στον τζόγο: “Εμένα μου πήρε 24 μήνες να ξεπεράσω τον εθισμό στον τζόγο. Είναι σαν τα ναρκωτικά και χειρότερο σε μερικά πράγματα. Ο τζόγος έχει την παγίδα ότι δεν φαίνεται μέχρι να αρχίσει ο τζογαδόρος να καταστρέφεται. Εγώ έπαιζα τα πάντα. Ξεχνάς τα λεφτά, από ένα σημείο και μετά παίζεις για να χάσεις. Εγώ είχα πολλά λεφτά και λεφτά που δεν είχα. Είχα πάρει δανεικά απ’ όλους. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να παίζεις και να ξαναχτίσεις τον εαυτό σου. Σιγά σιγά έρχονται δώρα και πιο φωτεινές ημέρες.

Σου παίρνει χρόνο και αυτό, αλλά κάθε τρύπα που κλείνεις σου δίνει δύναμη να πας παρακάτω. Βλέπεις καιρό ότι δεν πάει άλλο και γίνεται κάτι πολύ μικρό, όπως ότι αναγκάστηκα να ζητήσω λεφτά από οικογενειακούς φίλους μου και εκεί ντράπηκα πολύ, οπότε είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω. Εμένα πια δεν μου λέει τίποτα. Αυτό ήταν και δική μου απορία αλλά έγινε και αυτό. Δεν θέλω εγώ να παίξω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι, οπότε αυτό το πάθος το διοχέτευσα στη δουλειά μου”.

Πηγή: parapolitika.gr