Δείτε την χιουμοριστική ανάρτηση του κωμικού

Φέτος, παρουσιάστρια στο «Dancing With The Stars» είναι η λαμπερή Βίκυ Καγιά, ενώ ο ιδιαίτερα συμπαθής Λάμπρος Φισφής βρίσκεται στον χώρο όπου μεταβαίνουν οι celebrities για να ακούσουν τις βαθμολογίες τους.

Οι δυο τους έχουν ταιριάξει πολύ, με τα έξυπνα αστεία να μην σταματούν στο φαντασμαγορικό σόου του STAR και το μοναδικό χιούμορ του Λάμπρου Φισφή να κυριαρχεί!

Σήμερα, Τετάρτη ο κωμικός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Βίκυ Καγιά και να της εκφράσει την αγάπη του. Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία στο Instagram, όπου εμφανίζονται εκείνος και η όμορφη παρουσιάστρια στο «Dancing With The Stars»

Όπως ήταν αναμενόμενο,  το χιούμορ του Λάμπρου Φισφή ξεχειλίξει για μία ακόμη φορά, αφού στο εν λόγω στιγμιότυπο έχει στο λαιμό του το φουλάρι Jean Paul Gautier, το οποίο του δάνεισε η Βίκυ Καγιά. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την ουρά του υπέροχου, μίνι, κόκκινου φορέματος που φορούσε στο δεύτερο live η παρουσιάστρια, την οποία τύλιξε ο ίδιος γύρω από το λαιμό του, έχοντας διάθεση για αστεία.

Πηγή: parapolitika.gr