Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening party του “Navy Seaside” το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα μέρη για να αποδράσει κανείς τη νέα καλοκαιρινή σεζόν! Ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης και τα παιδιά του Λυμπέρης και Δώρα, υποδέχτηκαν στο αγαπημένο στέκι στο Πόρτο Ράφτη προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο αλλά και πολλούς φίλους που θέλησαν να συνδυάσουν τα ιδιαίτερα cocktails με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Πόρτο Ράφτη-Λαμπερό opening party «NAVY SEASIDE».Μπέλλα-Ντρίο-Ουγγαρέζος-Γκουγκούση-Παπαγγελή

Διατηρώντας την ατμόσφαιρα του ελληνικού νησιού, η απόσταση αναπνοής από την παραλία σε συνδυασμό με τη μαγευτική μπλε θάλασσα κατά μήκος του κόλπου του Πόρτο-Ράφτη, κάνουν το ¨Navy Seaside¨ να ξεχωρίζει στη λίστα των café-bars.

Πόρτο Ράφτη-Λαμπερό opening party «NAVY SEASIDE».Έλλη Παπαγγελή-Ιωάννα Μπέλλα

Για τους λάτρεις της παραλίας, το ¨Navy Seaside¨ διαθέτει αναπαυτικές ξαπλώστρες που προκαλούν την απόλυτη χαλάρωση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα παγωμένα ροφήματα, πλούσιους σε γεύση φυσικούς χυμούς, καθώς και ελαφριά γεύματα κυριολεκτικά πάνω στην αμμουδιά, κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες. 

 

Πηγή: parapolitika.gr