Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής των στοιχείων του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, απάντησε μέσω των Παραπολιτικών 90,1 ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα της ΝΔ μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Επιστροφή στην Κανονικότητα» για το περιστατικό καταδικάζοντας παράλληλα την υπέρμετρη βία που δέχθηκε ο συγκεκριμένος άνδρας από αστυνομικούς και τονίζοντας πως αντίστοιχες εικόνες δεν συνάδουν σε δυτικό κράτος.

« Δεν νομίζω ότι αποκάλυψα κάτι μυστικό. Aπό χθες Μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιστοσελίδες και social media παίζουν ένα βίντεο με τα χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου, όπου φαίνεται το πρόσωπο του πεντακάθαρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

«Το πρόσωπο που έχει δει όλοι Ελλάδα σε τηλεοπτικούς δέκτες και σε οθόνες κινητών. Ας μην λέμε ότι κάποιοι κόπτονται για πολύ προσωπικά δεδομένα Τη στιγμή που το πρόσωπο του και τα χαρακτηριστικά του έπαιζαν παντού, σε όλη την Ελλάδα», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Εγώ θεσμικά ανέφερα όσα ανέφερα και θεσμικά θα επαναλάβω ότι παρότι είμαι μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας και πολλές φορές την δημόσια παρουσία μου έχω εξάρει τους αστυνομικούς που κάνουν καλά τη δουλειά τους αυτή τη φορά θέλω να πω ότι έγινε λάθος», συμπλήρωσε ο κ. Κυρανάκης

«Αντί να ακουστεί και να γραφτεί σε τίτλους ειδήσεων ότι ο Κυρανάκης καταδικάζει την βία Και λέει ξεκάθαρα την αλήθεια για το περιστατικό υπέρμετρης βίας εναντίον αυτού του ανθρώπου Αντί να παίζει αυτό παίζεται ο Κυρανάκης είναι καταδότης και τα λοιπά», ανέφερε στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα, ο κ. Κυρανάκης τόνισε ότι εν μέσω σκληρού lockdown απαιτείται κοινωνική ηρεμία ώστε η κυβέρνηση να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της για τους εμβολιασμούς και τη διαχείριση της πανδημίας.