Πώς γνωρίστηκαν

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος
και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, μίλησαν για πρώτη φορά για τη σχέση τους στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση.

Όταν η νεαρή ηθοποιός ρωτήθηκε πού πίστευε ότι θα πήγαινε ο σεφ, αν είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου, απάντησε το εξής: «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε κάτι καλά, να πεις τον πόνο σου» απάντησε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείσα αν θα ήταν αυστηρός, ανέφερε πως «αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός».

Σχετικά με το πώς έγινε η γνωριμία τους, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε: «Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο».

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της, τον οποίο θαυμάζει. «Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Είναι τρομερά ευφυής. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», σημείωσε η ίδια.

Όταν το δίλημμα «ποδόσφαιρο ή θεατρική πρεμιέρα» τέθηκε και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο γνωστός σεφ εξομολογήθηκε: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

Πηγή: parapolitika.gr