«Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα…» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας
βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε για την αγάπη του στα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πάντα στήριζε τις επιλογές του.

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας περιέγραψε και την οντισιόν που άλλαξε την πορεία της ζωής του, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά και η οποία ήταν η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη.

«Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου.

Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου.

Δείτε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Βόλτα στο Καβούρι για το ερωτευμένο ζευγάρι

Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη.

Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα.

Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά (γέλια). Είναι η αγάπη μου.

Δεν με θεωρώ έναν κλασικό συμβατικό τραγουδιστή, είμαι ένας τραγουδοποιός που χαίρομαι όταν γράφω. Υπάρχει μια σύγχυση της σοβαροφάνειας και της σοβαρότητας. Δεν μπορώ τα στεγανά και τους αποκλεισμούς. Όλοι είμαστε pop» τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά.

Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση.

Δείτε ακόμη: Κωστής Μαραβέγιας για κοροναϊό: Νόσησα, πέρασα δύσκολες μέρες αλλά ξαναγεννήθηκα

Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο.

Οι γονείς μου επέμεναν να παρατήσω την πρωινή δουλειά και να ασχοληθώ με τη μουσική» αποκάλυψε ο τραγουδοποιός.

Πηγή: parapolitika.gr