«Μάνα μας δεν σε αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά» έγραψε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής μόδας στα social media

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος καθώς σήμερα έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Η μητέρα του, Άννα, ήταν το στήριγμά του όπως λέει ο ίδιος αποχαιρετώντας τη δημόσια με αναρτήσεις στα social media.

«Μάνα μας Μανούλα μου…..Κα Άννα! Γιατί ήσουν Πάντα μια Κυρία! Έφυγες…..Έφυγες …..Έφυγες…..& Δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ! Δυστυχώς ο Θεός εσένα τον Άγιο Άνθρωπο σε δοκίμασε με την φρικτότερη ασθένεια και ένα τραγικό τέλος που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ! Αγία μας Άννα! Το σοκ είναι μεγάλο συνεργάτη μου από την ηλικία των 12 χρόνων ακούραστη μάνα! Ιδιοφυΐα Δημιουργέ Μέντορα μου… είμαι τόσο σοκαρισμένος που μου μοιάζει αδιανόητο…. Δεν θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω!

ΕΣΥ με έκανες αυτό που έγινα!& αυτό που θα αφήσω πίσω μου… Έχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλά τα δάκρυα δεν μ’ αφήνουν…. Η Πολα και ‘γω σήμερα μείναμε Ορφανοί!…..

Μάνα μας δεν  σε αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά… 

Έφυγες πικραμένη από αυτή την ζωή» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος γνωστοποιώντας την απώλεια της. Στη συνέχεια μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Στήριγμα μας….έφυγες! Έφυγες… έφυγες! Ήθελες να φύγεις στο Ατελιέ που αγάπησες λάτρεψες, δημιούργησες & δεν μπόρεσες… και μακριά του έφυγες, Μεγάλη Κυρία της Μόδας». Ο σχεδιαστής μόδας πριν περίπου 4 μήνες έχασε και τον πατέρα του που ήταν ευρέως γνωστός ως ο θρυλικός «Δάσκαλος» του Φαληρικού Δέλτα. 

Δείτε τις αναρτήσεις:

Πηγή: parapolitika.gr