Ο αξέχαστος ηθοποιός είχε γεννηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 1931, στον Βύρωνα Αττικής

Σαν σήμερα 31 Δεκεμβρίου ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς θα είχε τα γενέθλιά του, και η κόρη του, Θεοδώρα θέλησε να μοιραστεί συγκινημένη τις σκέψεις της στο Instagram για την απουσία του «καλύτερου πατέρα» της.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Zήσαμε έναν Έρωτα Βαθύ, Μεγάλο… για 42 χρόνια… Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρόνια Πολλά Μπαμπά! Να τα εκατοστίσεις! Και θα με διόρθωνες… Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νίκο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κάνεις ευχή… Τώρα θα ανάψω άλλο κερί… στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστώ που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη… Θα πω ευχαριστώ που με έμαθες να σηκώνομαι, ευχαριστώ που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που είμαι γυναίκα… Σ´ ευχαριστώ γατί με έπεισες ότι είμαι ικανή να κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου. Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα…».

Και συνέχισε με στίχους του Νίκου Εγγονόπουλου: «Η μόνη μου γαλήνη είναι ότι αυτό το δικαίωμα να σ’ αγαπώ μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής, δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει και να μου το αφαιρέσει κανείς. Σ’ αγαπώ. Κι είμαι κοντά σου, είμαι κοντά σου, είμαι πολύ κοντά σου, σου λέω, πάντα, παντού, αλλά τι κρίμα που δεν σ’ αγγίζω, που δεν σε βλέπω…».

Πηγή: parapolitika.gr