Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για την σύζυγό του, αλλά εξηγεί και πώς βιώνει τον πατρικό του ρόλο

Μία υπέροχη περίοδο βιώνουν ο Κώστας Σόμμερ και η εκλεκτή της καρδιάς του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, αφού τον Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους, ο γιος τους.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ», αναφέρθηκε στον γιο του και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν.

Πώς έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τον ερχομό του παιδιού σας;

«Είναι άλλο πράγμα! Νομίζω ότι αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία, είσαι ακόμη πιο συνειδητοποιημένος. Εγώ τουλάχιστον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ έτοιμο για αυτό. Μου αρέσει να ξενυχτάω μαζί του, μου αρέσει να το φροντίζω. Μάλιστα, τα πρωινά τον κρατάω εγώ, γιατί η γυναίκα μου πηγαίνει στο μαγαζί που έχουμε ανοίξει. Είναι υπέροχο συναίσθημα».

Τι είδατε στη σύζυγό σας, την Βαλεντίνη Παπαδάκη, και είπατε ότι με αυτή την γυναίκα θα κάνω οικογένεια;

«Δεν ξεκίνησα με αυτή τη σκέψη. Γνωριστήκαμε και δέσαμε αρκετά γρήγορα, γιατί η γνωριμία μας συνέπεσε με τον εγκλεισμό και περάσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί, κλεισμένοι σε ένα σπίτι. Αυτό μας έφερε κοντά, γιατί είδαμε με πιο γρήγορους ρυθμούς, αν ταιριάζουμε ή όχι».

Έχετε αποφασίσει το όνομα που θα δώσετε στον γιο σας;

«Ιάσονα θα τον πούμε. Δεν λένε κάποιον παππού του, δεν ακολουθήσαμε την παράδοση. Απλώς αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα που μας άρεσε».

Πηγή: parapolitika.gr