«Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει» ανέφερε ο πρώην διεθνής πολίστας και παίκτης του Survivor

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος αποκάλυψε τις πρώτες του εντυπώσεις από το φετινό Survivor, ενώ δήλωσε δημόσια την αντίθεσή του με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor» ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Νομίζω ότι τώρα στην αρχή δεν θα αντέξουν. Η Mariposa ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα, οι Διάσημοι είναι αδύναμοι αγωνιστικά, αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία» συνέχισε. Όσο για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δήλωσε: «Είμαι αντίθετος με το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω. Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει. Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν» .

Μάλιστα ο Κώστας Κοκκινάκης αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, προχώρησε σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας:

«Καλό ή μάλλον καλύτερα θα ήταν να παίζατε όλη τη συνέντευξη και όχι μόνο ένα μέρος της. Άλλη φορά μόνο live. Επίσης είμαι αθλητής και όχι δημοσιογράφος, άρα μπορώ να λέω ελεύθερα την άποψή μου».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από το Instagram του Κώστα Κοκκινάκη:

Πηγή: parapolitika.gr