Με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης του πρώην πρωθυπουργού να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές τα parapolitika.gr θυμούνται την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο 7ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ το 2007

Με βραχνιασμένη φωνή, εν μέσω απίστευτου κλίματος, παλμού και συνθημάτων από τους ΟΝΝΕΔίτες και τους ΔΑΠίτες

, ο Κώστας Καραμανλής, από τα Καμένα Βούρλα κάνει μια ομιλία στο 7ο Συνέδριο της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας που ακόμη και σήμερα 16 χρόνια μετά μιλά στην «καρδιά» κάθε νέου που πέρασε από τη «γαλάζια» νεολαία.

Με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης του πρώην πρωθυπουργού να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, τα parapolitika.gr θυμούνται την μνημειώδη ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

«…Είμαστε περήφανοι, πολύ περήφανοι για αυτούς τους αγώνες. Αυτοί είναι οι ισχυροί δεσμοί που ενώνουν το χθες με το σήμερα, που ενώνουν το σήμερα με το αύριο. Είναι η κληρονομιά που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της πατρίδας μας. Είναι ο πυρσός που περνά χέρι με χέρι, από γενιά σε γενιά…», είναι ένα απόσπασμα εκείνης της ομιλίας που έμελλε να είναι από τις πιο δυνατές στιγμές του Κώστα Καραμανλή.

Δείτε την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ το 2007

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr