«Αν πέσει στο τραπέζι το θέμα του Fame Story θα το συζητήσουμε…»

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Roomies» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να κάνει οικογένεια.

Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του βήματα και τις φήμες για το Fame story όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε στο αν πρόκειται να τον δούμε κριτή σε κάποιο σόου:

«Το House of Fame θα γίνει, αλλά είναι σε ένα κανάλι με το οποίο δεν συνεργάζομαι. Αν πέσει στο τραπέζι το θέμα του Fame Story θα το συζητήσουμε, θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό.

Αν κάτι είχε μουσικό χαρακτήρα, θα το παρουσίαζα. Τώρα πια μετά από 16 χρόνια δουλειάς θα πήγαινα κριτής σε μουσικό σόου».

Ενώ λίγο αργότερα μίλησε και για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Ναι θα το έβλεπα να κάνω οικογένεια, είναι ανάλογα και σε τι φάση είσαι στην ζωή σου, τι έχεις κάνει, τι θες να κάνεις από εκεί και πέρα. Εντάξει 42 χρονών είμαι, το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα».

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Καραφώτης εδώ κι ένα χρόνο είναι σε σχέση με την παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το «Survivor» Εύη Σαλταφερίδου.

Πηγή: parapolitika.gr