Εκτιμάται ότι στην ομιλία παρευρέθηκαν 200 περίπου άτομα

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο προεκλογική ομιλια του Ανδρέα Λοβέρδου
 στη Δράμα, όπου εκλέγεται η Χαρά Κεφαλίδου, η οποία από την  στηρίζει με θέρμη την υποψηφιότητά του.

Ο χώρος γέμισε μέσα και έξω από την αίθσουσα –  εκτιμάται ότι στην ομιλία παρευρέθηκαν 200 περίπου άτομα – ενώ το πάθος και η αισιοδοξία για το μέλλον του κόμματος, αλλά και για την νίκη του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν διάχυτα.

«Καθαρά: ΠΑΣΟΚ από το πρώτο βράδυ»

Σε ομιλία του στην Δράμα ο Α.Λοβέρδος έθεσε ζήτημα ταυτότητας λέγοντας συγκεκριμένα «το πρώτο ζήτημα είναι θέμα ταυτότητας. Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Εγώ σας λέω ένα και σας το προτείνω. Εάν είμαι η δική σας επιλογή θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Πάμε στο ΠΑΣΟΚ» και υπογράμμισε «όχι θα τα πούμε στο συνέδριο, όχι θα τα πούμε όταν δούμε ότι μπορούμε. Και νομικά και οικονομικά και πολιτικά μπορούμε» για να καταλήξει οτι «το δηλώνω ξεκάθαρα εάν προτιμηθώ εγώ το βράδυ των εκλογών θα απευθύνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Καθαρά».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Α.Λοβέρδος είπε πως «πιστεύει ότι θα γίνουμε πολύ μεγάλο κόμμα στις επόμενες εκλογές» τονίζοντας ότι «δεν ζητά ένα κόμμα της ιδιοκτησίας μου. Ζητώ ένα κόμμα για μας. Δεν με ενδιαφέρει το Εγώ. Έχω κάνει πορεία στην πολιτική. Με ενδιαφέρει το Εμείς. Αυτή η παράταξη άλλαξε την Ελλάδα. Τη μεγάλωσε».
Νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, συνοδευόμενος από τη βουλευτή του νομού Χαρά Κεφαλίδου και κομματικά στελέχη, περπάτησε στους δρόμους της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. 


Πηγή: parapolitika.gr