Το Μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζει επιχείρηση διατήρησης ανοικτού διαύλου επικοινωνίας µε την ελληνική περιφέρεια

Τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης και ιδιαιτέρως εκείνους που παρουσιάζουν σταθερά ικανοποιητική δηµοφιλία στις σχετικές µετρήσεις σκοπεύει να επιστρατεύσει το Μέγαρο Μαξίµου στην επιχείρηση διατήρησης ανοικτού διαύλου επικοινωνίας µε την ελληνική περιφέρεια σε αυτή την κρίσιµη πολιτική συγκυρία.

Φυσικά, µπροστάρης σε αυτήν τη διαδικασία είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, ανάλογα και µε το πρόγραµµά του, πραγµατοποιεί τουλάχιστον µία περιοδεία εντός συνόρων ανά µήνα ή ανά σαράντα ηµέρες.

Ωστόσο, στο παιχνίδι µπαίνουν πλέον και τα προβεβληµένα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία θα ταξιδεύουν σε προορισµούς όπου προωθούνται σηµαντικά έργα και πρωτοβουλίες για τις τοπικές κοινωνίες, που συνδέονται άµεσα µε το χαρτοφυλάκιό τους.

Βέβαια, κάποιοι εξ αυτών, λόγω και των αρµοδιοτήτων τους, επισκέπτονται τακτικά κατά καιρούς την επαρχία, ωστόσο πλέον το πράγµα µπαίνει σε άλλη διάσταση και συστηµατοποιείται, καθώς, εκτός των άλλων, η κυβερνητική θητεία έχει περάσει ήδη στο δεύτερο µισό της και, ως εκ τούτου, µοιραία οι περιστάσεις αυτές θα χαρακτηρίζονται και από το προεκλογικό στοιχείο.

Στη σχετική λίστα φιγουράρουν ο υπουργός Υποδοµών και Μεταφορών, Κώστας Καραµανλής, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, και ο αναπληρωτής, Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Ψηφιακής ∆ιακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενόψει και της µάχης µε την πανδηµία, και αργότερα ο υπουργός Τουρισµού, Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: parapolitika.gr