Η ηθοποιός περιγράφει πώς βιώνει την κατάσταση με τον κοροναϊό. «Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός..»

Η Βίκυ Κάβουρα μένει σπίτι και προσπαθεί να προφυλαχτεί από τον κοροναϊό. Η ηθοποιός μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την έξαρση του κοροναϊού στη χώρα μας ενώ εστίασε στην αγωνία που είχε για την μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια.

«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως», σημείωσε η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε:

«Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα αντισηπτικά και τέτοια, είχα αρκετή κάβα. Σκεφτόμουν, επίσης, ότι όποιον άνθρωπο γνωρίζω θα του λέω, “τι έκανες την περίοδο της καραντίνας;”.

To πώς έχει διαλέξει και επιλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του αυτή την περίοδο σημαίνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του».

Παράλληλα, η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στα τέλη του μήνα το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πηγή: parapolitika.gr