Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, και το ίδιο του το κόμμα, με αφορμή την δημιουργία 50 κλινών ΜΕΘ στο »Σωτηρία».

Η ικανοποίηση έχει να κάνει με το γεγονός, ότι το Κίνημα Αλλαγής, θεωρεί, ότι εισακούστηκε απ’ την Βουλή, οι προτάσεις του, πάνω στο θέμα της ίδρυσης των κλινών ΜΕΘ, με χρηματοδότηση απ’ την ίδια τη Βουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έχει ως εξής:

«Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και το Κίνημα Αλλαγής εκφράζουν ικανοποίηση για την αποδοχή της πρότασης του κόμματος, από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, να ενισχυθεί η πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και συγκεκριμένα η απόφαση για την δημιουργία των 50 κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Σωτηρία, με χρηματοδότηση από τη Βουλή.

Παράλληλα το Κίνημα Αλλαγής με την οικονομική συνεισφορά των βουλευτών και ευρωβουλευτών του έχει ήδη προχωρήσει στην προμήθεια εξοπλισμού πέντε κλινών ΜΕΘ με εξοπλισμό, μόνιτορ και σύγχρονα κρεβάτια τα οποία θα είναι στη διάθεση του εθνικού συστήματος υγείας μέσα στον Απρίλιο.

Ήδη το Υπουργείο Υγείας έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά μας με την 2230 της 1ης Απριλίου 2020 απόφαση του Υπουργού»