Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι δεν ήθελε να αντιγράψει του υπόλοιπους ηγέτες

Για την επιλογή του να μην εμβολιαστεί έναντι του κοροναϊού μπροστά στις κάμερες τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μιλώντας στο Rossiya 1, ο κ. Πούτιν επισήμανε ότι δεν το έκανε γιατί δεν ήθελε να αντιγράψει του υπόλοιπους ηγέτες, παρατηρώντας άλλωστε ότι εάν κάποιος θέλει να προσποιηθεί, μπορεί να το κάνει και μπροστά στις κάμερες.

«Θεωρείτε ότι έπρεπε να μιμηθούμε τους άλλους; Λοιπόν, μάλλον όχι» ήταν η απάντησή του -όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik- σε ερώτηση γιατί το Κρεμλίνο δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του.

«Μπορείς να δείξεις τον εμβολιασμό, αλλά στην πραγματικότητα να χορηγήσεις αλατόνερο ή απλά τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

Ακόμη υπογράμμισε ότι μόνο ο γιατρός του γνωρίζει ποιο από τα τρία εμβόλια έχει κάνει.

Οι παρενέργειες που είχε από το εμβόλιο

Ο Πούτιν είπε ακόμη ότι οι μοναδικές παρενέργειες που είχε ήταν ένας ελαφρύς μυϊκός πόνος το επόμενο πρωί στο σημείο που εμβολιάστηκε.

«Γνωρίζω με βεβαιότητα ότι άτομα με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας εμβολιάζονται και αισθάνονται καλά. Σε κάθε περίπτωση, δεν γνωρίζω κάτι για σοβαρή παρενέργεια από κανένα από τα τρία εμβόλια που έχουμε εγκρίνει», σημείωσε.

Και τα τρία εμβόλια είναι «αποτελεσματικά, αξιόπιστα και ασφαλή», δήλωσε επιπρόσθετα.

Πηγή: parapolitika.gr