Ήταν ο μόνος εμβολιασμένος στον θάλαμο

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένη η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη, εφόσον ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε για επτά ημέρες απ’ τον κοροναϊό. Τα λόγια της προκάλεσαν βαθιά συγκίνηση…

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αϊβάζης είναι πλέον αρκετά καλύτερα και συνεχίζει στο σπίτι την ανάρρωσή του.

Η Μαρία Κορινθίου περιέγραψε πώς κόλλησε και πώς πέρασαν οι δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο.
«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα είχα έρθει στα στούντιο του ΑΝΤ1 γιατί είχα γυρίσματα για τον Αρναούτογλου και το Ρουκ Ζουκ. Γύρισα από τα γυρίσματα και δεν ήταν καλά».

Και συμπλήρωσε πως «Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά του μέτρησα το οξυγόνο και δεν ήταν καλά. Στις 2:00 το βράδυ τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά και εκεί διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο «Σωτηρία». Αισθάνθηκα πολύ περίεργα, ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν. Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα πολλά εκείνη τη μέρα, φοβήθηκε κιόλας ήταν και μόνος του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο».

Στη συνέχεια σημείωσε πως «Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κοροναϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία».

«Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά. Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης. Ο συγκεκριμένος ήταν και ανεμβολίαστος. Στον θάλαμο του Γιάννη ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και βγήκε και πιο γρήγορα», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr