Ο Αντόνιο Κόντε εμφανίστηκε προβληματισμένος με καταστάσεις που βίωσε φέτος στην Ίντερ, σε δηλώσεις του μετά από την ήττα της ομάδας του από τη Σεβίλλη με 3-2, στον τελικό του Europa League στην Κολωνία.

Ο 51χρονος Ιταλός προπονητής, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 11 εκατομμύρια ευρώ (πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ιταλία), συγκρούστηκε πολλές φορές με τα ανώτερα στελέχη της Ίντερ από τότε που ανέλαβε τα ηνία το 2019.
«Δεν υπάρχει οργή, ούτε από μένα ούτε από τον σύλλογο. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους ήδη συνεργάστηκα, οπότε αυτό δεν είναι το πρόβλημα», δήλωσε ο Κοντέ σε συνέντευξη μετά τον αγώνα.

«Πρόκειται για απόψεις, ορισμένες καταστάσεις που αντιμετώπισα φέτος και δεν μου άρεσαν, με όλο τον σεβασμό για όλους. Θα ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, χωρίς οργή, γιατί θα είμαι πάντα ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να περάσω μια υπέροχη χρονιά στην Ίντερ, αλλά από την άλλη ήταν επίσης πολύ δύσκολο …ότι θα έκανα εγώ βήμα πίσω. Νομίζω ότι έχω δώσει πολλά και έλαβα πολλά, από αυτή την άποψη είμαι πολύ χαρούμενος. Ωστόσο, δεν μου άρεσαν κάποιες καταστάσεις που βίωσα φέτος.

Έχω επίσης μια οικογένεια και πρέπει να καταλάβω αν η προτεραιότητά μου παραμένει το ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχει όριο σε όλα και πρέπει να καταλάβω που είναι… Δεν θέλω να επηρεαστεί και η ιδιωτική μου ζωή. Αλλά χωρίς καμία οργή, Σας διαβεβαιώνω. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι αλλά δύσκολο, από όλες τις απόψεις. Αν μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση θα το κάνουμε, διαφορετικά θα δούμε. Ξέρω ότι δεν θέλω να περάσω άλλο ένα χρόνο με αυτόν τον τρόπο. Είναι σωστό ότι ο πρόεδρος Ζανγκ κάνει επίσης τις εκτιμήσεις του βάσει αυτού που θα του πω», τόνισε, ενώ για το παιχνίδι είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο, ισορροπημένο παιχνίδι όπου στο δεύτερο ημίχρονο μία φάση μπορούσε να το αλλάξει. Είχαμε την ευκαιρία, αλλά αντ ‘αυτού υπήρχε αυτή η άτυχη στιγμή με τον Ρομέλου (Λουκάκου), οπότε αναπόφευκτα έγινε πολύ δύσκολο μετά από αυτό. Λυπούμαστε, καθώς η ομάδα έδωσε τα πάντα απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία που είχε συνηθίσει σε αυτές τις περιπτώσεις και που είχε κερδίσει τον τελικό πολλές φορές. Στο τέλος, αυτό έκανε τη διαφορά.»

Πηγή: parapolitika.gr