«Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό» της Τετάρτης 26/05 μίλησε για τη Eurovision, τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, την Έλενα Παπαρίζου, τη σχέση με τον πατέρα του και για την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου προς το τέλος της κουβέντας τους, απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν ιδιαίτερα εξομολογητικός και συγκινητικός.

«Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα.

Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα.

Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα.

Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές.

Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δήλωσε φορτισμένος: «Ο καλός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω…».

Πηγή: parapolitika.gr