Η μοίρα το έφερε να «συγκατοικήσουν» ξανά φέτος!

Μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς μας έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Με αφορμή την συμμετοχή του στο «The Voice» ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην άγνωστη συγκατοίκηση του με τον Γιώργο Λιανό.

Ο Λιανός το παρουσιάζει και έτσι ο Αργυρός είχε την τέλεια αφορμή για να αποκαλύψει την πρώτη τους συγκατοίκηση, μιας που και τώρα τηλεοπτικοί συγκάτοικοι θεωρούνται.

«Δεν έχω μπει στη διαδικασία του κριτή, θέλω να πάρω καλλιτέχνες που βλέπω ότι έχουν κάποια αξία, κάποιο ταλέντο και να μπορέσω να τους καθοδηγήσω με τον δικό μου τρόπο και να τους κάνω το όνειρό τους πραγματικότητα. Με τον Γιώργο Λιανό ήμασταν και συγκάτοικοι μια εποχή. Είναι υπερταλαντούχος, αυτό που κάνει είναι αξιοθαύμαστο και αξιολάτρευτο.

Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ και με τον Σάκη Ρουβά, δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα αλλά είναι αξιολάτρευτος. Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια ψυχή, ένα διαμάντι. Ο Πάνος Μουζουράκης, άλλο ταλέντο. Σου μιλάει και βγάζει ποίημα εκείνη την ώρα. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Προσπαθούσα να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου. Όταν βλέπεις την κάμερα σε τρομάζει. Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός λύνομαι, το μόνο που ζήτησα είναι να μη βλέπω τις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πηγή: parapolitika.gr