Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα μπάσκετ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η φημολογούμενη σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα, βρίσκονται στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι, με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα.

Μάλιστα, οι δυο τους τα τελευταία 24ωρα μοιράζονται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αν και δεν έχουν ποζάρει ακόμα μαζί σε κάποιο στιγμιότυπο, ο καθένας δημοσιεύει ξεχωριστές φωτογραφίες στο Ιnstagram από την απόδρασή τους.

Άλλωστε, μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα μπάσκετ.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 24 ετών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» είναι μαζί τρεις μήνες. Η ίδια διατηρεί έναν δημοφιλή λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της στο Instagram ανέρχονται στις 18,6 χιλιάδες.

Πρόκειται για την κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα με την εταιρία αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών. O τραγουδιστής ταξίδεψε μαζί της στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη τις προηγούμενες μέρες, όπως αναφέρει ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το φημολογούμενο ζευγάρι προσέχει αρκετά, να μην μαθευτεί η σχέση τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram.

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα», σύμφωνα με την εκπομπή.

Πηγή: parapolitika.gr