Γεμάτη χαρά ελπίδα και αισιοδοξία είναι η Εβελίνα Βαρσάμη, σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη
. Αιτία είναι μια νέα επέμβαση που θα κάνει την επόμενη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος.

Ο γνωστός παρουσιαστής που τα τελευταία χρόνια περνά ένα γολγοθά με την υγεία του μετά από ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του τα Χριστούγεννα του 2017, θα μπει πάλι στο χειρουργείο στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η σύζυγός του Εβελίνα στάθηκε από την πρώτη στιγμή του τροχαίου σαν βράχος στο πλευρό του Κωνσταντίνου και σήμερα χαμογελά ξανά αφού τη Δευτέρα ο σύζυγός της θα μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μια νέα επέμβαση στο κεφάλι, και συγκεκριμένα κρανιοπλαστική για να διορθώσει το πρόβλημα που προέκυψε από το χτύπημά του στο τροχαίο, στην περιοχή του κεφαλιού.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο tlife.gr, ο Κωνσταντίνος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, αλλά λόγω των εξετάσεων που πρέπει να γίνουν και για τον  κορονοϊό  αλλά και  για τον προεγχειρητικό έλεγχο,  η εγχείριση θα γίνει τη Πέμπτη το πρωί

Η σύζυγός του Εβελίνα είναι συνέχεια στο πλευρό του και αισιόδοξη ότι άλλο ένα πρόβλημα θα λυθεί και η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου θα  βελτιωθεί.

H ίδια χθες έκανε μια νέα συγκινητική ανάρτηση: Οι δύο τους, καθόντουσαν στην αίθουσα αναμονής ενός φυσιοθεραπευτηρίου, μιας και ο αγαπημένος παρουσιαστής συνεχίζει εντατικά της φυσιοθεραπείες.

«Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!», έγραψε στη λεζάντα της η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή».

Πηγή: parapolitika.gr