Στην παραλία μετά τη καραντίνα για τις πρώτες της βουτιές βγήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά έγινε το talk of the town.

Η νεαρή παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε φέτος στο «Just the 2 of us» μένει στα νότια προάστια και έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια της σε Καβούρι και Βουλιαγμένη και φυσικά οι φωτογράφοι ήταν εκεί… και την περίμεναν.

Οι πρώτες φωτογραφίες της queen Dina κυκλοφόρησαν στα περιοδικά και στα πρακτορεία φωτογραφιών και προκάλεσαν εντύπωση. Όπως είπε μάλιστα και η Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό Ant1 σε κάποιες φωτογραφίες το ρετούς στη Κωνσταντίνα ήταν εξαιρετικό. Η αλήθεια είναι πως με διαφορά λίγων ημερών κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το ρετούς που είχε γίνει σε κάποιες ήταν έντονο, αν συγκρίνεις τις φωτογραφίες μεταξύ τους.

Στις λήψεις από τις βουτιές στο Καβούρι, που είναι παπαρατσικές η Κωνσταντίνα φορά ένα φλοράλ μπικίνι και δεν έχει ρετούς με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγο πιο έντονα οι καμπύλες της, αν και η ίδια «έλιωσε» στη γυμναστική την περίοδο της καραντίνας.

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ομάδα του «Πρωινού Ant1» που φρόντισε να σχολιάσει αυτές τις διαφορετικές λήψεις…

Πηγή: parapolitika.gr