Η νεαρή ηθοποιός απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι με την κόρη της και πραγματικά θα «λιώσετε» με την φωτογραφία πόσταρε.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο σύντροφος της Γιώργος Σαμαράς είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και αυτό δεν κρύβεται!

Η ηθοποιός μάλιστα χθες έκανε το μπάνιο της στη θάλασσα με το νεογέννητο μωράκι της και πόσταρε φωτογραφία στον προσωπικό του στο Instagram, όπου φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

«You fill me with sunshine..💛☀️_________________________________#newmom #xazomom #tsourekakimou», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της. 

«Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό μου. Όταν τον είδα, είπα είμαι εγώ στο αρσενικό μου… Δεν ξέρω αν έφταιξε η απόσταση αλλά ακόμα και τώρα έχω το συναίσθημα όπως τον πρώτο καιρό… Μικρότερη έλεγα στα 26 μου θα έχω δυο παιδιά, τώρα είμαι στα 26 και δεν έχω παιδιά… Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου είναι ότι είμαι ευτυχισμένη…»!, είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν μιλώντας για τον έρωτά της με τον σύντροφο της, Γιώργο Σαμαρά.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Κωνσταντίνα Κομμάτα παρά την απέραντη ευτυχία της, προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι τα κλικ που βλέπουμε τόσο με τον Γιώργο Σαμαρά όσο και με το μωρό τους, είναι… σπάνια.

Πηγή: parapolitika.gr